Coachingvandring med bara män

Den 22 juli hade jag en coaching-vandring med ett glatt gäng män som kände varandra och hört av sig med en önskan om att gå denna vandring.

Spänningen var stor... detta med att vara tysta... de visste inte om de skulle klara det...:)
Men det gick jättebra!
 
Vid några olika pauser pratade jag om hur viktig det är att sköta om relationen till oss  själva.
Relationen med oss själva är den längsta vi har... det vill säga för alltid... och måste ju därmed vara den allra viktigaste. Viktig också för att kunna ha bra relationer med andra.
Deltagarna fick uppgifter att fundera över längs vandringen, samtidigt som de skulle vara här och nu med sig själva i naturen.   

Några bilder tagna med min gamla gamla gamla knapp-mobiltelefon:)

Matpaus...och i nuet med oss själva.


En av pauserna...där de fick möjlighet att anteckna de funderingar de ev. fått kring de senaste uppgifterna/frågorna om hur de lever ... är det något de skulle vilja ha mera eller mindre av i sina liv?


Alla var glada och nöjda efter de avklarade 12 km...och de 6 timmarna i tystnad (förutom vid sista pausen då alla fick prata).

Och jag...jag var också nöjd...männen gick precis som kvinnorna i de tidigare grupperna in för uppgifterna med stort allvar. Eftersom alla är tysta så varken ser eller hör jag vad deltagarna skriver, tänker eller tycker... Men jag märker ju ATT de är "med"...och att jag får kontakt...precis som med kvinnliga grupper...trots tystnaden:)

Det får nog bli fler datum för bara män framöver...:)
 
Vill du boka ett datum för dig och dina vänner/familj/arbetskamrater?
Kontakta då mig på www.livscoach-gotland.se 

 
MåBra i Naturen | | Kommentera |
Upp